“Het beste uit mensen en teams halen, daar haal ik mijn voldoening uit”

Over mij

Na mijn studie internationaal en bedrijfsrecht, heb ik 25 jaar lang als consultant/coach en als senior manager in het (internationale) bedrijfsleven gewerkt, bij ondernemingen als Schiphol, British Telecom/Telfort,  Tata Steel en Teva Pharmaceuticals. Mijn laatste functie in vaste dienst was hoofd Management Development en Recruitment bij de Schiphol Group en daarna ben ik een tijdlang actief geweest als interim manager.

Nu coach en adviseer ik  ervaren en gedreven leiders, professionals en teams, op leiderschaps- en carriere-vraagstukken.
Mensen willen verschil maken, zich verbonden voelen, zinvol bezig zijn en daar respect en waardering voor ontvangen. Ik help daar graag bij. Ik help ze om het beste uit zichzelf te halen en met succes en voldoening aan het werk te zijn.  Om met trots over hun carrière te praten.

Gedurende mijn leven en carrière in binnen- en buitenland, heb ik regelmatig zakelijk, maar zeker ook persoonlijk moeilijke knopen doorgehakt.
Een voorbeeld daarvan is mijn besluit om zelfstandig ondernemer te worden. Ik heb ondervonden, hoe uitdagend het kan zijn om van koers te veranderen. Het heeft telkens opnieuw van me gevraagd om zo eerlijk mogelijk te kijken naar wie ik ben, wat ik kan, hoe ik zou willen dat mijn leven eruit ziet en hoe ik dat zou kunnen bereiken. En ik weet ook heel goed hoeveel voldoening het geeft als je je doel hebt bereikt!

Bij het coachen maak ik onder meer gebruik van de coachopleidingen die ik heb gevolgd, waaronder mijn driejarige post-HBO coach-opleiding bij Phoenix, mijn certificering als NLP-practitioner en de opleiding tot co-active Coach bij het Coaching- en Training Institute (CTI).

Ik ben tevens MBTI-gecertificeerd en kan van de persoonlijkheids-vragenlijsten gebruik maken in mijn coachpraktijk.

In mijn vrije tijd geniet ik van ons gezin, doe ik aan yoga en tennis, studeer ik Italiaans, ga ik de natuur in, verdiep me in kunst(geschiedenis) en lees ik graag.