Wat anderen over mij zeggen

“Brigitte ondersteunt BCG al meerdere jaren als externe coach, waarbij ze brede ondersteuning biedt in het vormgeven van toekomstige carrièrestappen en het maken van belangrijke keuzes. Door haar ruime business- en coachervaring faciliteert zij een daadwerkelijke verandering in het (professionele) leven van haar coachees en is haar impact groot en van onmiskenbare waarde.”

Kiki Jansen (Career Services Boston Consulting Group)

“In mijn periode als Managing Director van Schiphol Real Estate, heeft Brigitte een duidelijk accent gelegd op de ontwikkeling van leiderschap en van een lerende attitude. Ik heb Brigitte leren kennen als een bijzonder plezierige collega die door haar vakkennis, ervaring, openheid en intuitie een uitstekende bijdrage heeft geleverd aan de cohesie binnen het totale management team en Groups leiding.”

Ad Mast (voormalig Lid RvB Schiphol Group)

“Brigitte has helped me and my colleagues at Tata Steel to improve our Talent Development and Leadership development processes.I have come to know Brigitte as a trustworthy professional, keen to coach and support, offer options and choices, and guide us to make progress and choose our own way in doing so. Brigitte is an expert in the field of Leadership development, she workes with an open mind, is flexibel and creative, and has always a positive attitude.”

Lysbeth Donders (Voormalig HR Directeur Tata Steel / HR interim advies)

“Een uitermate plezierige en deskundige coach /consultant met wie het fijn werken is!
Ik heb deze loopbaan coaching als bijzonder nuttig ervaren; Brigitte is een prettige persoonlijkheid die goed luistert, rust uit straalt en met haar jarenlange ervaring beschikt over een schat aan voorbeelden. Ze weet door het stellen van de juiste vragen een denk- en veranderproces uit de persoon zelf te laten komen. Een persoonlijke en toch no-nonsens aanpak die mij zeer aanspreekt en ook heeft geholpen.”

Angelique Rompelberg (Learning & Development Leiden University)

“Brigitte is een coach met een flinke dosis ervaring binnen verschillende typen organisaties. En dat merk je. Ze weet snel en vakkundig een probleem te analyseren en de vinger op de juiste plek te leggen waarbij ze zich niet om de tuin laat leiden. Wat ik prettig vond is dat ze daarbij pragmatische en persoonlijke oplossingen biedt. Bij Brigitte ben je in veilige, professionele handen.”

Jolien Groenewoud (Relatiemanager Alliander)

“Een aantal van mijn collega-artsen heeft Brigitte leren kennen als een professionele en prettige coach die met wijsheid en een luisterend oor op een breed aantal terreinen kan coachen.”

Herma Fidder (Gastroenterologist AMC Utrecht)

“Brigitte heeft Ebicus geadviseerd en begeleid bij het invoeren van competentie gericht coachen en managen. Haar jarenlange ervaring op het gebied van HR vraagstukken bij grote multinationale ondernemingen heeft zij bij ons met succes kunnen inzetten. Door haar toedoen is het coachen van onze professionals aantoonbaar verbeterd. Ik beveel Brigitte daarom van harte aan voor complexe HR advies en interim vraagstukken.”

Huub van Rijswijck (CEO Ebicus)